Voorstellen: Jasper

In 2017 heb ik Jasper, samen met mijn vrouw Afke Baukje, het bedrijf over genomen van mijn ouders Cor en Tilly Spierings. We wonen met onze dochter Jelske op het bedrijf.

 

Samen met ons team van vaste medewerkers proberen wij iedere dag voor u de hoogste kwaliteit aan u te leveren in producten, service en gastvrijheid.

 

Altijd al heb ik boer willen worden. Toen ik in 2002 afstudeerde aan de HAS in Leeuwarden kreeg ik van mijn vader het beeldje de denker als symbool. Ik moest maar eens na gaan denken over de toekomst van mij en van ons bedrijf. Na de grootschalige landbouw onderzocht te hebben in binnen en buitenland, kwam ik er achter dat dit niet bij mij past. We hebben met de melk van onze koeien een fantastisch product in handen. Hier wilde ik meer mee doen, zo begon het idee om kaas te gaan maken. Ook heb ik mensen om me heen nodig en wat is er mooier dan, zoals ik vanuit de vis van ons pap geleerd heb, de producten direct te verkopen aan de consument. Zo is de Landwinkel geboren en Boer Spierings, zoals ik mezelf noem, uitgegroeid tot een bekend merk in Oss en wijde omgeving. Ik ben iedere dag trots op mijn werk en mijn producten en laat hier graag iedereen die bij ons op het erf komt van meegenieten.

 

Fijne carnaval en graag tot ziens,

 

Jasper, Afke Baukje en Jelske Spierings
En alle medewerkers van de landwinkel.