Moederdag

Beste Landwinkel klant,


Wat kunnen we heerlijk genieten van het prachtige weer. Het gras is zelfs zo hard gegroeid, dat we vandaag voor het eerst dit jaar gras gemaaid hebben. Het gras wordt morgen ingekuild, zodat de koeien hier komend najaar en winter van kunnen eten.

 

 

Ook het grootste deel van onze Brandrode runderen grazen weer in de natuurgebieden aan de Maas. Het is prachtig om deze koeien los te laten in de mooie natuur.
Mocht u binnenkort gaan wandelen bij de spoorbrug in Ravenstein, het Hemelrijk of op de groene dijk bij Haren, dan komt u ze wellicht tegen.

 

3 tips, voor als je niet weet wat je je moeder cadeau moet doen. 

 

Aanstaande zondag is het Moederdag, een mooie dag om je moeder/schoonmoeder/oma/tante/vrouw  te laten zien hoe veel je om haar geeft. Maar hoe doe je dat? Wij hebben een aantal tips…

 

1. Geef je moeder iets persoonlijks. Wat benadrukt de band tussen jou en je moeder? Hebben jullie een hobby samen? Iets wat je beide graag eet? Voor de kleine landwinkelklantjes is een tekening of knutselwerk natuurlijk het mooiste cadeau wat je je moeder kunt geven. De knutsel leeftijd een beetje ontgroeid? Denk eens aan een persoonlijk kaartje.

 

2. Maak een heerlijk ontbijt, lunch, brunch of diner voor je moeder. Origineel misschien niet, lekker en altijd goed? Dat zeker! (Bijna) alle moeders worden blij van een zelfgemaakt ontbijtje of een lekkere lunch. Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met lekkere broodjes, beleg, een gekookt eitje en wat vers fruit . En alles haal je natuurlijk in onze winkel.

 

3. En als je het echt niet meer weet kom dan deze week eventjes naar onze winkel.We hebben mooie en heerlijke kado’s voor je moeder. Zoals:

 

  • Een heerlijk aspergepakket met alle ingrediënten voor een aspergediner voor 2.
  • Een borrelpakket voor een gezellig avondje op de bank of met dit mooie weer in de tuin natuurlijk
  • Een ontbijtpakket waar alle ingrediënten in zitten voor een lekker ontbijtje
  • Of we maken een pakket helemaal naar wens, zodat alles wat je moeder lekker vindt hier in zit
  • Alle mooie zelfgemaakte kaartjes en tekeningen van tip 1 pakken we natuurlijk graag in bij het cadeau!

 

De dames in de winkel geven graag advies.

 

 

En wat Jelske heeft gehaald voor haar mem? Dat is nog een verrassing!

 

Hemelvaart
Let op! Aanstaande donderdag is het hemelvaart, wij zijn dan gesloten.

 

 

Graskaas
De graskaas is bijna klaar, hou onze social media, nieuwsbrief en website goed in de gaten vanaf wanneer deze verkrijgbaar is. Maar wil je nu al graskaas eten? Onze oude kaas is vorige zomer gemaakt van grasmelk en daardoor super smeuïg en lekker. Echt een aanrader!

 

 

Met smakelijke groet en alvast een fijne Moederdag gewenst!

 

 

Jasper en Afke Baukje Spierings en
Alle medewerkers van Boer Spierings