Gelukkig nieuwjaar!

 

De laatste dag van het jaar is altijd een moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Zo ook voor ons.

 

2017 was op meerdere fronten een bijzonder en onvergetelijk jaar. In de eerste plaats natuurlijk omdat in mei onze dochter Jelske geboren werd. Dolblij en gelukkig zijn we met haar komst. Het is fantastisch om te zien hoe ze zich ontwikkelt en opgroeit hier op de boerderij.

 

Het volgende belangrijke moment is de bedrijfsovername geweest, deze zomer hebben we dan echt het stokje overgenomen van pa en ma.

 

Met de bedrijfsovername was ook het moment daar dat ons pap en mam een nieuwe winkel gingen openen in Jachtslot Mookerheide in Molenhoek. Na een aantal drukke weken was het tijd voor de opening. Enorm trots zijn we op onze ouders, dat ze deze stap genomen hebben.

 

Ook is het eerste echte festival bij ons op de boerderij plaatsgevonden. Op 3 juni (precies een week na de geboorte van Jelske) hebben veel mensen tijdens ‘bourgondival Van Streek’ genoten van muziek, heerlijk eten & drinken, poppentheater en spelletjes en andere activiteiten. Tot in de late uurtjes is het onrustig geweest op de boerderij en het was zo’n groot succes dat er in 2018 een vervolg komt! Zet 2 juni 2018 maar vast in uw agenda.

 

In de winkel zijn we trots op ons vaste team van medewerkers, die samen met ons, u elke dag voorziet van de heerlijkste producten en het beste advies. Vooral met ons Brandrode rundvlees, de kaas en het koken in de winkel merken we dat dit erg gewaardeerd wordt door u.

 

Aan het eind van dit jaar had ik nog mijn eerste landelijke tv optreden. Tijdens een uitzending over de nieuwe coalitie kon ik mijn woordje doen. Bedankt voor alle reacties die ik hierop gekregen heb, fantastisch.

 

We weten zeker dat 2018 net zo mooi, druk en fantastisch gaat worden als 2017!

 

Rest ons nog u het allerbeste te wensen voor een gezond en succesvol 2018. We hopen u snel weer te ontmoeten in onze winkel.

 

Met smakelijke groet,

 

 

Jasper, Afke Baukje en Jelske

&

Alle medewerkers van Landwinkel Boer Spierings