Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Boer Spierings

De inschrijvingen zijn geopend! Hiermee reserveer je een plaatsje op de gewenste dagen. Wil je eerst een rondleiding? Geen probleem, mail (info@boerspierings.nl) Na de inschrijving zullen we altijd nog een afspraak maken om de definitieve plaatsing te bespreken. 

Voor INSCHRIJVEN klik hier, daarna maken we een afspraak voor een intake gesprek om de definitieve plaatsing te bespreken

Boven in de grote stal zijn wij bezig met het realiseren van kinderdagverblijf Boer Spierings. We starten met 2 verticale (0-4 jaar) groepen van maximaal 16 kinderen.

 

Door kinderen opvang te bieden in een omgeving waarmee zij op een vanzelfsprekende wijze in contact kunnen komen met de natuur en dieren wordt een significante bijdrage geleverd aan hun geestelijke en lichamelijke ontwikkeling.

 

Buiten – Voeding – Seizoenen – Gezondheid en Natuurlijke Ontwikkeling zal centraal staan in onze opvang.

We hopen van start te gaan op 6 januari 2020

 

Openingstijden 

Maandag t/m vrijdag 7:30-18:00 uur

Verlengde opvang van 7:00-7:30 en 18:00-18:30 mogelijk

We bieden alleen hele dagen opvang aan.

 

Contracten zijn voor 51 weken per jaar met een sluiting rondom kerst en oud en nieuw.

Voor een afspraak voor een kennismaking en rondleiding mail naar info@boerspierings.nl

 

We hebben ons hiervoor aangesloten bij de VAK (Verenigde Agrarische Kinderopvang) formule.

 

Agrarische kinderopvang oftewel kinderopvang op een boerderij en volgens de VAK formule voegt iets bijzonder toe aan het dagelijkse ritme van spelen, eten en slapen en onderscheid zich daarmee wezenlijk van regulieren kinderopvang.

Op de boerderij is zoveel meer mogelijk dan agrariërs tot nu toe hebben gedacht! Voor een boer zijn veel dingen vanzelfsprekend die voor andere mensen in Nederland een luxeproduct zijn – Ruimte, rust, regelmaat van leven, een gevoel van saamhorigheid gebaseerd op wederzijds respect; met mensen net zoals met de natuur om ons heen – en dit is zo bijzonder. Bijzonder kostbaar en waardevol met name voor de opvoeding  van kinderen.

In onze beleving zou iedere stad moeten beschikken over een VAK kinderdagverblijf! Waar het kind in de natuur centraal staat!

 

Voor meer informatie over de VAK- formule verwijzen we u naar www.agrarischekinderopvang.nl

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van ons kinderdagverblijf? En mogen we uw adres opnemen in de nieuwsbrieven lijst? Stuur dan een e-mail naar info@boerspierings.nl of via het contactformulier op de website.

 

IMG_9255 2